sze
1

Feltűnt, hogy rám nem is jellemző módon eddig férfielőadók zenéit tettem be példának, holott a Promisz közben egymást fogják érni a jobbnál jobb csajok. Például:

 

 

 

 

És természetesen még sokan mások, úgymint Madonna, Kylie Minogue, Björk is valószínűleg, Britney Spears, Mini Viva, Amy MacDonald, stb.

Kérni lehet, de ha nincs meg nekem az adott zene és a hátralevő pár zsúfolt napon belül nem bírom beszerezni, akkor kárba veszik a kérés. És persze akkor is kárba veszik, ha nagyon az az érzésem a kérésről, hogy az 1 db kérőnek bizonyára kvára tetszik az a zene, de ha az adott számot beraknám, az összes többi táncoló személy hanyatthomlok menekülne haza. Szóval olyan számokat tessék kérni, amire feltehetőleg mások is kíváncsiak. A megértést kösz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://promisz.blog.hu/api/trackback/id/tr612263430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolyPoly 2010.09.03. 10:17:26

Én Chiks on Speedet szeretnék kérni, ha lehet :)

pl: ezt a számot nagyon szeretem!

www.youtube.com/watch?v=g_1kziD6Lec

de a we don't play guitar is szuperszónikus :)
süti beállítások módosítása