sze
3

I have a dream

Címkék: idő izgalom promisz | Szerző: Mrs Tremond | 10:08 am

Talán ciki ezt leírni, de annyira foglalkoztat, hogy hogy fog sikerülni a ma esti buli, hogy ezen a héten kétszer is azt álmodtam, hogy a bulin vagyok/vagyunk, és valami rosszul sül el (az egyik álomban például a hangcuccot felejtettem el magammal vinni).

A fő paráim azok, hogy elbénázom a zenenyomatást, illetve a még főbb, hogy nem lesz elég ember. Pedig hiába felhős most még éppen az ég, az időjárásjelentés szerint felszakadozik majd délutánra-estére, igaz, hogy ettől még kis esőcskék várhatóak, de amint azt már megírtam, ez a bulit egyáltalán nem fogja befolyásolni, mert nem kint lesz. Szóval ömlő esőben is tessék bátran nekivágni, de azért még tartok tőle, hogy a puhányoknak egy kis eső elveszi a tánckedvét.

Nem koptatom tovább a számat, lécci ne hagyjátok, hogy a rémálmom valóra váljon és gyertek, mert rossz időben is jó lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://promisz.blog.hu/api/trackback/id/tr172268492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása